Therapeutische gebieden

De patiënt staat centraal bij de ontwikkeling van onze medicijnen

Oncologie

Oncologie

We richten ons op het verbeteren van de gezondheidsresultaten van mensen die met kanker leven. Met meer dan 35 jaar ervaring in de oncologie werken we doelgericht: het ondersteunen van het leven van patiënten, het verbeteren van gezondheidsresultaten en het creëren van een positieve impact voor zowel patiënten als de samenleving.

Ipsen Nederland heeft geneesmiddelen op het gebied van prostaatkanker, niercelkanker en neuroendocriene tumoren.

Voor uitgebreidere informatie klikt u op lees meer.

Zeldzame ziekten

Zeldzame ziekten

Baanbrekende behandelingen voor zeldzame ziekten

Vierennegentig procent van de zeldzame medische aandoeningen heeft nog steeds geen behandeling. Onze medewerkers zijn toegewijd om daar verandering in te brengen. We maken gebruik van wetenschappelijke expertise, ons internationale netwerk, een sterke externe innovatiestrategie en niet eerder uitgevoerde klinische onderzoeken om levensveranderende therapieën voor zeldzame ziekten te ontwikkelen.

Voor uitgebreidere informatie klikt u op lees meer.

Neurowetenschappen

Neurowetenschappen

Ipsen is wereldwijd een vooraanstaand bedrijf op het gebied van neurowetenschappen en toxineonderzoek voor behandelingen van neuromusculaire aandoeningen.

De neurowetenschap ontwikkelt zich in een hoog tempo en we zijn er trots op om hierin voorop te lopen. Onze focus ligt op het mogelijk maken van behandelingen voor zowel kinderen als volwassenen die lijden aan ernstige en progressieve neuromusculaire aandoeningen. Onze langdurige inzet voor het bevorderen van onderzoek in de neurowetenschappen en toxinen wordt ondersteund door 30 jaar aan klinische ervaring.

Voor uitgebreidere informatie klikt u op lees meer.