Over ons

Ipsen is een wereldwijd opererend (middelgroot) biofarmaceutisch bedrijf dat zicht richt op onderzoek en innovatie op het gebied van oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen, waar een grote behoefte bestaat aan behandelmogelijkheden.

Over Ipsen

Ons team van meer dan 5000 getalenteerde en toegewijde medewerkers over de hele wereld, werkt elke dag samen aan innovatieve oplossingen voor patiënten en zorgverleners.

Media Image

Het verschil maken

Onze gedreven medewerkers willen het verschil maken in het dagelijks leven van patiënten. We bereiken dit door onderzoek, innovatie en het beschikbaar maken van medicijnen die het leven van patiënten, hun verzorgers en zorgprofessionals kunnen veranderen en verbeteren.

Media Image

Het voortouw nemen

Met onze focus op baanbrekende medicijnen op het gebied van oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen, is het onze visie om een toonaangevend, wereldwijd opererend middelgroot biofarmaceutisch bedrijf te zijn. Door de juiste combinatie van grootte en handelingssnelheid, blijven we onszelf uitdagen om als bedrijf en als individuen een positieve verandering te bereiken.

Onze strategie

Onze strategie Focus. Together. For patients & society bestaat uit 4 strategische prioriteiten die ons leiden bij onze besluitvorming.

Het is ons speerpunt ervoor te zorgen dat patiënten toegang hebben tot onze behandelmogelijkheden. We doen dit door samen te werken met patiënten en patiëntenorganisaties zodat wij uit eerste hand de inzichten verzamelen om verbeteringen te kunnen brengen.

Ons doel is om minstens elk jaar een nieuw molecuul te ontwikkelen of een geneesmiddel voor een belangrijke indicatie beschikbaar te maken.

We richten onze inspanningen en beschikbare middelen op de gebieden waar we het meeste verschil kunnen maken voor patiënten. Door efficiënter te zijn, kunnen we de juiste investeringen doen om wereldwijd nieuwe, innovatieve behandelmogelijkheden te introduceren.

Onze getalenteerde en toegewijde medwerkers gaan dagelijks gezamenlijk de uitdaging aan om hun kennis en vaardigheden in te zetten voor patienten. Door onze wetenschappelijke en patiëntgerichte aanpak groeien we als bedrijf.

Author Image

Het is een opwindende tijd om onderdeel te zijn van Ipsen en ik ben dankbaar voor onze gepassioneerde en toegewijde teams wereldwijd. Het toenemende aantal producten in onze pijplijn en onze groei laten zien dat we op de juiste weg zijn en daarom echt het verschil kunnen maken voor patiënten.


Ipsen wereldwijd

De producten van Ipsen zijn geregistreerd in meer dan 100 landen. We hebben een wereldwijd bereik, maar zijn een middelgroot bedrijf dat daardoor snel kan handelen. Onze 5000 medewerkers werken nauw samen om het leven van patiënten en hun naasten te verbeteren.

Ipsen Nederland is opgericht in 1987. Ons kantoor is gevestigd in Hoofddorp, waar we met een team van 30 mensen dag in, dag uit, hard werken om onze doelstelling te bereiken.