Wie zijn wij

Ipsen is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat zicht richt op onderzoek en innovatie op het gebied van oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen.

WAT WE DOEN

WAT WE DOEN

‘Door ons te richten op gebieden met een grote medische behoefte, streven we naar het verbeteren van het leven en de gezondheid van mensen. We werken hard om nieuwe innovatieve geneesmiddelen en behandelmogelijkheden zo snel mogelijk voor patiënten beschikbaar te maken.

Author Image

Onze strategie heeft ervoor gezorgd dat Ipsen een leider is binnen ons vakgebied. Onze wereldwijde vertegenwoordiging, geneesmiddelen, expertise en het bewezen succesvol op de markt brengen van onze geneesmiddelen, zorg voor het verschil in het leven van mensen met een ziekte waarvoor nog onvoldoende behandelmogelijkheden zijn. We benutten de volledige kracht van onze infrastructuur, innovatie en gedrevenheid om nieuwe therapieën en waardevolle samenwerkingen te ontwikkelen.

Hoe Ipsen helpt

Ipsen richt zich op drie belangrijke therapeutische gebieden en wij zetten al onze middelen in om patiënten waarvoor nog geen of weinig behandelmogelijkheden zijn, te helpen.

 

PATIËNTEN

De patiënt staat centraal

Bij onze besluitvorming staat de patiënt centraal. We luisteren naar de behoeften en inzichten van patiënten met als doel hun gezondheid en levenskwaliteit te kunnen verbeteren.

Onze verantwoordelijkheid

Onze verantwoordelijkheid

Werken aan een duurzamere toekomst

Ipsen is toegewijd aan het beschermen en behouden van onze planeet. De Generation Ipsen strategie op het gebied van milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen bestaat uit ambitieuze doelstellingen binnen de 4 focusgebieden: Milieu, Patiënten, Mensen en Bestuur.

Werken bij Ipsen

Ipsen biedt veel uitdagende carrièremogelijkheden voor gemotiveerde talenten, in Nederland variërend van medische, sales, marketing, business excellence, finance, HR of ondersteunende functies. Wij bieden onze medewerkers een prettige, uitdagende en inclusieve werkomgeving. Ipsen Nederland is al vier keer op rij Great Place to Work gecertificeerd.