Patiënten

Bij Ipsen staat de patiënt centraal bij elke beslissing die we nemen

Het verschil maken

Ipsen werkt nauw samen met patiënten en patiëntenorganisaties om het verschil te maken in de medische zorg in onze focusgebieden oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen.

Media Image

Wetenschappelijke studies toegankelijk en begrijpelijk maken

Onze gepubliceerde onderzoeksresultaten zijn vrij toegankelijk voor iedereen. We werken samen met patiëntengroepen om samenvattingen van belangrijke klinische studies die door Ipsen gesponsord worden, in begrijpelijke taal te schrijven. Zo zijn ze niet alleen beschikbaar, maar ook toegankelijk voor iedereen.

Media Image

Ipsen klinische studies

Ipsen voert de nieuwste klinische studies uit om de wetenschap vooruit te helpen. Ons netwerk van zorgprofessionals helpt ons bij het testen van nieuwe behandelingen en te zorgen voor hun effectiviteit en veiligheid door middel van klinisch onderzoek. Ons doel is om nieuwe behandelmogelijkheden te bieden en bestaande te verbeteren.

Media Image

Onze verantwoordelijkheid

Alle Ipsen medewerkers zijn verenigd in ons doel om verantwoord zaken te doen via Generation Ipsen – Voor Positieve Verandering. Deze volledig geïntegreerde aanpak is gebaseerd op vier pijlers: Milieu, Patiënten, Mensen en Bestuur. Generation Ipsen is ontworpen om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de behoeften van patiënten terwijl we op een ethische, maatschappelijk verantwoorde en maatschappijgerichte manier werken.