Положення та умови

1.  Прийняття 

Корпоративний сайт ipsen.com (“Веб-сайт“) був розроблений і наданий компанією «Ipsen Pharma», 65 Quai Georges Gorse 92100 Boulogne-Billancourt (далі разом з філіями – «Ipsen»). Ваш доступ і використання Веб-сайту регулюється наступними Положеннями та умовами і чинним законодавством. Отримуючи доступ до Веб-сайту, Ви приймаєте ці Положення та умови без обмежень або застережень. 

2.  Використання інформації 

Корпоративний веб-сайт – це веб-сайт, що належить компанії «Ipsen», який надає загальну інформацію про компанію «Ipsen», її продукцію та послуги. Інформація корпоративного веб-сайту включає наступне: 

  • Новини та прес-релізи. 
  • Бачення, стратегія та зобов’язання. 
  • Опис терапевтичних областей, ключових фактів і стратегії. 
  • Опис стратегії досліджень і розробок, експертизи, центрів і комунікації 
  • Інформація для потенційних працівників. 
  • Список всіх продуктів компанії «Ipsen». 
  • Фінансова інформація. 
  • Дані про прозорість розкриття інформації. 

Ви не маєте права розповсюджувати, змінювати, передавати чи повторно використовувати будь-яку інформацію з Веб-сайту для комерційних цілей, а також повинні розуміти, що все, що Ви бачите чи читаєте на цьому Веб-сайті, захищено авторським правом, якщо не зазначено інше, і не може бути використано, крім випадків, передбачених цими Положеннями та умовами. 

За винятком випадків, дозволених цим пунктомкомпанія «Ipsen» не гарантує і не заявляє, що використання Вами матеріалів, розміщених на Веб-сайті, не порушуватиме права третіх сторін, які не належать компанії «Ipsen» або не співпрацюють з нею. За винятком вищезгаданого обмеженого дозволу, Вам не видається і не надається жодна ліцензія і жодне право на інформацію чи будь-яке авторське право компанії «Ipsen» або будь-якої іншої сторони. 

Цей Веб-сайт може містити чи мати посилання на власну інформацію, технології, продукцію, процеси чи інші права власності компанії «Ipsen» та/або інших сторін. Вам не видається і не надається жодна ліцензія чи право на торгові марки, патенти, комерційні таємниці, технології, продукти, процеси та інші права власності компанії «Ipsen» та/або інших сторін. 

Інформація, що міститься на цьому Веб-сайті для всієї аудиторії, надається Вам виключно в інформаційних цілях і жодним чином не призначена для: 

  • надання медичного висновку фахівця; 
  • постановки діагнозу; 
  • заміни консультації, висновку або рекомендації фахівця з охорони здоров’я; 
  • рекомендації або сприяння використанню будь-якого продукту чи послуги компанії «Ipsen»; 

Важливо дотримуватися рекомендацій або проконсультуватися зі своїм лікарем або іншими медичними працівниками, перш ніж використовувати будь-які продукти, згадані на цьому Веб-сайті. 

3.  Відмова від гарантій 

Хоча компанія «Ipsen» докладає розумних зусиль для забезпечення точності й актуальності інформації, представленої на цьому Веб-сайті, така інформація може містити неточності чи друкарські помилки. Компанія «Ipsen» залишає за собою право вносити зміни, виправлення та/або правки до інформації в будь-який час без попередження. Компанія «Ipsen» утримується від будь-яких гарантій або заяв щодо точності будь-якої інформації та не відповідає за будь-які помилки чи пропуски у контенті цього Веб-сайту.  

УСЯ ІНФОРМАЦІЯ НАДАЄТЬСЯ «ЯК Є». КОМПАНІЯ «IPSEN» УТРИМУЄТЬСЯ ВІД БУДЬ-ЯКИХ ГАРАНТІЙ СТОСОВНО ПОВНОТИ ЧИ ТОЧНОСТІ ІНФОРМАЦІЇ НА ЦЬОМУ ВЕБ-САЙТІ ЧИ СПОСОБІВ ЇЇ МОЖЛИВОГО ВИКОРИСТАННЯ. ОТЖЕ, ІНФОРМАЦІЯ МАЄ РЕТЕЛЬНО ОЦІНЮВАТИСЯ КОРИСТУВАЧАМИ ДО ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ. ВИ МОЖЕТЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД І РИЗИК. У МАКСИМАЛЬНОМУ ОБСЯЗІ, ДОЗВОЛЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ, КОМПАНІЯ «IPSEN», БУДЬ-ЯКА КОМПАНІЯ «IPSEN GROUP» ТА БУДЬ-ЯКА СТОРОНА, ЯКА БЕРЕ УЧАСТЬ У СТВОРЕННІ, ВИРОБНИЦТВІ ЧИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЦЬОГО ВЕБ-САЙТУ ДЛЯ ВАС, ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ВІД БУДЬ-ЯКИХ ГАРАНТІЙ ЧИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БУДЬ-ЯКІ ПРЯМІ, ОПОСЕРЕДКОВАНІ, ВИПАДКОВІ, НЕПРЯМІ ЧИ ШТРАФНІ ЗБИТКИ, ЩО ВИНИКЛИ ВНАСЛІДОК ДОСТУПУ ДО ЦЬОГО ВЕБ-САЙТУ, ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ЧИ НЕМОЖЛИВОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ АБО ВНАСЛІДОК БУДЬ-ЯКИХ ПОМИЛОК ЧИ ПРОПУСКІВ У КОНТЕНТІ, ПРЕДСТАВЛЕНОМУ НА ВЕБ-САЙТІ.  

Компанія «Ipsen» так само не несе відповідальності за будь-які пошкодження чи віруси, які можуть інфікувати Ваше обладнання чи інше майно внаслідок здійснення Вами доступу до інформації або її використання. 

4.  Надана Вами інформація  

За винятком інформації, на яку поширюється Політика конфіденційності (за умови її застосування), будь-яке повідомлення чи матеріал, який Ви передаєте на Веб-сайт, включаючи будь-які дані, питання, зауваження, пропозиції тощо, є та будуть розглядатися як неконфіденційна і неслужбова інформація. 

5.  Наслідки  

Якщо компанія «Ipsen» дізнається, що Ви порушили будь-які Положення та умови, наведені в цьому документі, вона може негайно вжити коригувальних дій, зокрема заборонити Користувачеві користуватися Веб-сайтом у будь-який момент і без попередження. Якщо Ваше порушення завдало шкоди чи збитків компанії «Ipsen», вона може на власний розсуд вживати заходів для відшкодування з Вас збитків. 

6.  Внесення змін  

Компанія «Ipsen» може в будь-який час переглядати ці Положення та умови шляхом оновлення цієї публікації та повідомлення користувача достатніми засобами (наприклад, електронною поштою або за допомогою спливаючого віконця на Веб-сайті, в якому Вас попросять надати згоду на змінену версію). Змінені положення та умови набувають чинності протягом 30 календарних днів після такого оновлення. Якщо Ви не згодні з новими положеннями та умовами, Ви повинні вказати це за допомогою механізму, передбаченому у відповідному електронному листі або у спливаючому віконці, а потім припинити доступ до Веб-сайту та його використання. Вам слід періодично відвідувати цю сторінку для ознайомлення з чинними Положеннями та умовами, яких Ви зобов’язані дотримуватися. 

Компанія «Ipsen» залишає за собою право припинити експлуатацію цього Веб-сайту у будь-який час без відповідальності перед Вами чи будь-якими іншими особами. Ви отримаєте попереднє повідомлення про таке припинення. 

7.  Дані про авторські права 

Ілюстрації: Ipsen Group
Відеоматеріали: Ipsen Group
Фотоматеріали:
Ipsen Group
Xavier Boymond
Thomas Chéné
Philippe Dubreuil
Keith Freeburn
Matthew Healey
Thomas Laisné
David Meignan
Gérard Uféras
Corbis 

Unsplash.com  

8.  Інтелектуальна власність  

Контент цього Веб-сайту повністю захищений відповідними правами інтелектуальної власності. Забороняється будь-яким чином відтворювати, відображати чи використовувати всі матеріали, що містяться на цьому Веб-сайті, без попереднього письмового дозволу компанії «Ipsen».  

9.  Побічні явища  

Пацієнтам та асоціаціям пацієнтів рекомендується повідомляти про всі підозрілі побічні реакції через Національне агентство з безпеки лікарських засобів і продукції для здоров’я (ANSM) та мережу регіональних центрів фармаконагляду (www.ansm.sante.fr). 

Якщо медичні працівники бажають повідомити компанії «Ipsen Pharma» про побічне явище чи рекламацію щодо якості продукції, слід заповнити відповідні поля на веб-сайті http://www.ipsenmedicalinformation.com. 

10.  Автономність Положень і умов  

Недійсність чи неможливість забезпечення виконання будь-якого пункту цих Положень та умов в судовому порядку не впливає на дію чи можливість забезпечення виконання в судовому порядку будь-якого іншого пунктуякий продовжує діяти в повному обсязі, крім випадків, коли недійсність чи неможливість забезпечення виконання в судовому порядку стосуються суттєвого пункту цих Положень та умов. 

11.  Застосовне законодавство та порядок урегулювання спорів 

Ці Положення та умови, а також використання Вами цього Веб-сайту регулюються законодавством Франції, за винятком положень міжнародного приватного права. 

Спори, які не можуть бути вирішені мирним шляхом, передаються до судів і трибуналів Франції. 

 

Останнє оновлення: 22 червня 2018 року. 

 

© Ipsen Group 2024